Sider

lørdag den 11. oktober 2014

Mødregruppe-love

I Danmark er vi så priviligerede, at når man som mor (eller far) tager barsel, får man tilbud om at komme i en mødregruppe. Man kan selvfølgelig være uheldig, at man bliver sat sammen med en flok kvinder, som man ikke svinger ret godt med, eller som har en forestilling om  konceptet "mødregruppe" der adskiller sig helt fra ens egen. Man kan også være heldig at ramle sammen nogle Dejlige Damer, som man bare svinger med. 

Så heldig var jeg, da vi fik Tøsebarnet. Vi er en dejlig blandet flok. Der er rummelighed og omsorg og plads til både det sure og det søde. Nu hvor banditterne nærmer sig 2 år, ses vi ikke så ofte -og kun sjældent alle sammen. En er flyttet fra byen og resten har bare jævnt travlt, som man jo har i småbørnsfamilier med arbejdende forældre. 

Men i aften skal vi ses! Uden børn og mænd, med mad og drikke og fårk hvor jeg glæder mig! Jeg er ikke nogen festabe, går ikke ofte i byen og må indrømme at jeg ofte hellere vil blive hjemme, når jeg endelig skal afsted. At jeg altid hygger mig og aldrig fortryder, når først jeg er afsted, ændrer mærkeligt nok ikke på det... Men i dag glæder jeg mig bare. Ja jeg har faktisk glædet mig i ugevis. Hvor heldig er jeg lige?! 


(Så skal teenageren i byen...)

Rigtig god weekend derude. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig en kommentar. Så bliver jeg så glad.